Welkom

By | oktober 13, 2014

Tegenwoordig wanneer we een “probleem” hebben proberen we het zelf op te lossen door op het internet te proberen om het antwoord op ons probleem te vinden, maar dit kan veel tijd in beslag nemen. Waar moeten we beginnen met zoeken? Er is zoveel te vinden en als we iets vinden, hoe kunnen we nu weten of dit het antwoord is en geen oplichterij?

Dat is de reden waarom we deze site over zindelijkheidstraining zijn gestart. We willen je tips en tricks geven over hoe je je peuter kunt trainen en je helpen om een product dat echt werkt te vinden! We hopen dat deze site je de informatie geeft die je zoekt en dat het je zal helpen om je peuter zindelijk te maken zonder uren en uren te zoeken op het internet.

Potjestraining is een gemeenschappelijke uitdaging waar elke ouder mee te maken heeft en waar je veel over op het internet kunt vinden, maar welke site spreekt de waarheid? En welke site verkoopt een betrouwbaar product?
Dit is waar we kunnen helpen! We hebben veel producten getest en uit al die producten hebben wij een product uitgekozen waarvan wij denken dat het het beste werkt om uw peuter zindelijk te maken:

‘Start Potty Training’ van Carol Cline.

In de Verenigde Staten is deze snelle en betrouwbare methode een gigantische hype en wij kunnen het absoluut aanraden!

Geniet van het doorlezen van onze potjestraining site en maak je peuter zindelijk!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *