Beste WC Bril verkleiner

Om de zindelijkheidstraining goed te laten verlopen is een goede WC Bril verkleiner essentiëel. Het maakt het voor je kind veel makkelijker om ontspannen op de WC te zitten en zodoende zal hij of zij veel eerder zijn of haar behoefte doen op de WC. Er zijn veel WC Bril verkleiners verkrijgbaar op de markt en daardoor is het vaak moeilijk om de beste daaruit te halen. Daarom hebben wij de in onze ogen 3 beste WC Bril verkleiners eruit gepikt en deze vindt je hieronder:

Badkamerexclusief Familie toiletbril

De familie toiletbril is een 2 in 1 toiletbril voor het hele gezin. Kinder toiletbril, Kinder wc bril. Uw kind kan zonder hulp de “grote mensen wc ” gebruiken. De family seat is namelijk voorzien van een grote wc-bril voor volwassenen en een kindertoiletbril met toiletbrilverkleiner voor de kinderen. De deksel van de kindertoiletbril daalt langzaam neer dankzij het softclose systeem. Hiermee wordt voorkomen dat uw kind met zijn of haar vingertjes tussen de toiletbril komt. De family seat is gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof voor een lange levensduur en hygiënisch gebruik. De familie toiletbril is voorzien van een universele aansluiting op uw toiletpot. Het is wel verstandig om vooraf goed te controleren of de afmetingen van uw wc-pot nagenoeg overeenkomen met de afmetingen van de kindertoiletbril. De toiletbril verkleiner wordt inclusief bevestigingsmatrialen geleverd.

Koopcity WC Bril met verkleiner

Deze wc bril is geschikt voor jong en oud. Het bevat een “gewone”wc bril en als kinderen naar het toilet moeten dan kan de twee bril worden neergeklapt.
De deksel van de kindertoiletbril daalt langzaam neer dankzij het softclose systeem. Hiermee wordt voorkomen dat uw kind met zijn of haar vingertjes tussen de toiletbril komt. De wc bril is gemaakt van een hoogwaardig kunststof waardoor het een lange levensduur heeft. 

De aansluiting van deze toiletzitting is universele en past op ieder toiletpot. 

BabyBjörn Toilettrainer

De toilettrainer van BabyBjörn geeft je kind een veilig, prettig en comfortabel gevoel op het toilet. Het stevige en solide ontwerp én de antisliprand voorkomen gewiebel en geschuifel. Belangrijk, want daardoor weet je kind héél zeker dat ie niet plotseling in de grote closetpot verdwijnt. Hoe meer je hummel het zaakje vertrouwt, hoe meer reden hij ziet om het toilet vaker te bezoeken: dé basis voor zindelijkheid. Als je stoere ukkepuk nóg meer zekerheid en stabiliteit wenst, kun je de wc-verkleiner altijd nog wat aandraaien. Ja, dankjewel. Ik kan het nu alleen! Nou papa’s en mama’s, het lijkt erop dat jullie kind een nieuwe hobby heeft: spelen in de kleinste ruimte van het huis … mét de toiletverkleiner.

Hopelijk hebben we je hiermee een beetje geholpen om de beste WC Bril Verkleiner voor je kindje uit te zoeken en helpt deze je met het sneller zindelijk maken van hem of haar!!